expedia hotel coupon code may 2013 claritin d coupon printable 2014 first choice haircutters coupons canada 2016 best london theatre gift vouchers recording studio gift experience

De ce QTC ?

Am inceput sa prezint QTC-ul din luna martie 2021, mai precis din 3 martie. Am incercat sa imi imbunatatesc cu fiecare emisiune textul care vreau sa il folosesc, nu sunt sigur ca am reusit dar de fiecare data sunt foarte receptiv la toate comentariile, chiar daca multe dintre ele erau negative.

Experienta mea de peste 25 de ani de lucru pe linga cei care fac radio in Romania, munca mea fiind mai putin treaba de studio, eu instalind si reparind emitatoarele.

Totusi i-am vazut de foarte multe ori pe cei care fac emisiuni cum isi fac hartiile, cum citesc cea ce folosesc in emisiune, care este gradul de improvizatie, accentul pe cuvinte cit mai romanesti, lipsa trivialitatilor si a cuvintelor obscene, si mai ales cum alcatuiesti frazele ca sa poti fi atractiv numai cu sunet, si prin cea ce spui sa ii convingi pe cei care te asculta sa te asculte si altadata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *