Regulament concurs "Zilele Galatiului" editia 2017

Cu ocazia sarbatoririi ocrotitorului spiritual al orasului Sfantul Apostol Andrei si Sarbatorilor orasului Galati, Federatia Romana de Radioamatorism si radioamatorii din Galati au placerea sa va invite la :

CONCURSUL DE UNDE SCURTE “ Zilele Galatiului ”, concurs aflat la cea de-a saptea editie.

ORGANIZATOR: - Clubul Sportiv Cafe Gratis, Federatia Romana de Radioamatorism si Radioamatorii din Galati

DATA – Joi 30 Noiembrie 2017

Ora de desfasurare

-etapa a-I-a intre 14:00-14:59 UTC (16:00-16:59 CFR).

-etapa a-II-a intre 15:00-15:59 UTC (17:00-17:59 CFR).

BANDA DE LUCRU: . -3,5 MHz (80 m) conform planului IARU

MODURI DE LUCRU: -Legaturi radio in SSB pe segmentul de banda 3675-3775 MHz.

CATEGORII DE PARTICIPARE categoria A- Statii YO si ER categoria B -Statii din judetul Galati

CONTROALE: RS +un cod format din trei cifre + prefix judet sau BU pentru statiile din Bucuresti, ER pentru statiile ER. La prima legatura din prima etapa se va transmite un cod format din trei cifre - 001 La legatura urmatoare se va transmite 002 s.a.m.d. Statiile din Galati si statia speciala YR4R transmit acelasi control ca statiile YO Nu sunt permise legaturi intre statiile din Galati. Numerotarea legaturilor din etapa a doua continua numerotarea legaturilor din etapa 1

PUNCTAJ: Fiecare legatura radio se puncteaza astfel:

un QSO YO-YO 1 punct

un QSO YO-ER 1 punct

un QSO YO-GL 5 puncte

un QSO YO - Statia speciala YR4R 10 puncte

MULTIPLICATOR PE ETAPA: Numarul de statii din Galati, statia speciala YR4R, si numarul de judete. Judetul GL nu conteaza ca multiplicator.

SCORUL PE ETAPA:Suma punctelor din legaturi inmultita cu numarul multiplicatorilor din etapa respectiva.

SCORUL FINAL:Suma scorurilor din ambele etape.

CLASAMENTE:Se va intocmi un singur clasament cu toate statiile YO si ER, in afara de statiile din GL si statia speciala YR4R.

PREMII :

Statia concurenta cu cel mai mare punctaj din concurs de la categoria A va primi Cupa de Aur “GALATI”, . Statia de pe locul 2 Cupa de Argint “GALATI”. Statia de pe locul 3 va primi Cupa de Argint“GALATI”. Toti participantii vor primi diplome de participare. Clasamentul oficial se va difuza in cadrul emisiunii “QTC al FRR” cat si pe http://www.hamyo.ro/contest/clasament.php

TERMEN DE TRIMITERE A FISELOR Fisele LOG se vor incarca online in termen de 30 zile de la data desfasurarii concursului, in format electronic tip cabrillo pe situl http://www.hamyo.ro/contest/incarcalog.php . Nu se accepta alt tip de loguri decat in format digital de tip CABRILLO V2 si V3, de asemenea nu se accepta loguri pe hartie. Toate statiile care nu vor transmite logurile online in termenul stabilit de 30 de zile vor fi descalificate si vor fi trecute la categoria lipsa log.

Alte informatii la www.hamyo.ro